Despre noi

Biroul nostru de avocatură oferă servicii juridice integrate, destinate, în principal, persoanelor juridice și oamenilor de afaceri. Activitatea noastră constă în consultanța și asistența acordată clienților, mici si mijlocii, în vederea identificării soluțiilor corecte și adecvate, într-o maniera eficientă, bazată pe sfaturi pragmatice și puncte de vedere tehnice.

Activitatea de consultanță și asistență are caracter internațional, o parte importantă a clienților fiind reprezentanți ai unor societăți comerciale cu sediul în afara țării, în spațiul Uniunii Europene.

Cabinetul nostru de avocatură este înregistrat la Baroul Avocaților Dolj, iar activitatea de reprezentare juridică în fața instanțelor de judecată și a altor organe cu atribuții judiciare se desfășoară, în special, în regiunea Olteniei și în municipiul București.

Cabinetul de avocat Plăiașu a fost înființat din dorința de a oferi clienților servicii juridice de un nivel ridicat, executate eficient si cu acuratețe, punând accent pe identificarea soluțiilor comerciale, fiscale și relative la proprietatea imobiliară.

Oferim asistență juridică într-o multitudine de aspecte comerciale și fiscale, inclusiv înmatricularea entităților economice, acorduri cu furnizorii sau clienții acestora, angajarea personalului, regulamente de ordine interioara și acorduri la nivel de unitate, contracte de leasing de echipamente, precum și operaţiuni privind venituri, cheltuieli, vânzări, TVA, impozite locale, etc.

Reprezentam dezvoltatori imobiliari, investitori si proprietari de terenuri sau prestatori de servicii, în toate problemele  de drept imobiliar și comercial (achiziții si vânzări de bunuri imobiliare, divizări ale patrimoniului social, finanțări, cesiuni de părți sociale și constituiri de entități economice, due diligence, verificarea titlului de proprietate sau a amplasamentului pe plan cadastral, finanțare și pregătirea tuturor documentelor aferente, inclusiv antecontracte, contracte, convenții de instituire a servituților, dreptului de retenție sau a sarcinilor și acorduri de gestionare a proprietății).

Noi recunoaștem că practicarea dreptului nu se rezuma numai la litigii. De aceea, suntem, în primul rând, consultanți și sfătuim clienții noștri, în implementarea strategiilor de afaceri, eficient și cu acuratețe, astfel încât să reducă la minim costurile unui litigiu.

Pentru a asigura clienților cele mai bune servicii, biroul nostru colaborează, în mod constant și eficient, cu alți practicieni în drept, interpreți și traducători autorizați, Societăți profesionale notariale, experți contabili și consultanți în management și secretariat.

Cu o experiența de peste 10 ani, ne implicam pentru a furniza servicii excelente clienților noștri și lucram alături de ei pentru atingerea obiectivelor propuse.