Drept imobiliar

În ultimii 10 ani, clienții au căutat îndrumarea de sfatul nostru cu privire la întregul spectrul de probleme legate de proprietate. Investitorii de capital intern și extern, corporaţiile, deţinătorii de capital privat, managerii de fonduri imobiliare şi dezvoltatorii imobiliari s-au încredinţat ca noi suntem capabili să oferim soluții creative și eficiente care îndeplinesc obiectivele lor strategice și financiare.

Prin munca în echipă și calitatea superioara a serviciilor avocaţionale oferite ne distingem de departe, și, ca rezultat, palmaresul nostru este marcat de inovații și de realizări, în numele a numeroşi investitori români şi străini în domeniul imobiliar.

Cabinetul nostru de avocatură oferă consiliere cu privire la strategiile de dezvoltare şi planificare a investiţiilor, cu privire la proiecte şi construcţii, finanţări şi creare de garanţii imobiliare, implicaţiile fiscale şi securizarea investiţiilor, fuziuni şi divizări de patrimoniu.

Suntem capabili să ne ocupăm, cu ușurință, de toate aspectele legate de titluri de proprietate și acte conexe, precum: negocierea și pregătirea documentelor și a altor aspecte contractuale, inclusiv verificarea titlurilor de proprietate, instituirea ipotecilor și punerea în aplicare a unor astfel de garanții.

În activitatea noastră zilnică, oferim consultanţă în numeroase tranzacţii imobiliare, contracte de închiriere şi de constituire a dreptului de proprietate, concesiuni, exproprieri, acţiuni de drept funciar, domeniul public şi privat al statului, regimul circulaţiei juridice a terenurilor, schimburile de terenuri, circulaţia juridică a terenurilor, exproprierea pentru cauză de utilitate publică, publicitatea imobiliară şi cadastru.

Serviciile noastre includ verificări ale titlurilor de proprietate şi ale actelor adiţionale de înstrăinare sau de constituire a altor drepturi reale, verificare şi revizuirea antecontractelor şi contractelor de vânzare cumpărare, întocmirea pactelor de opţiune de vânzare, asistare şi întocmire documentaţie prevăzută de Legea 17/2014, atât pentru vânzător, cât si pentru cumpărător, realizarea dosarului şi obţinerea avizului favorabil al MAPN, reprezentarea clientului în faţă instanţelor de judecată.