Servicii juridice oferite de cabinetul de avocatură Plăiasu

dreptcomercial

Drept comercial

Specialisții noștri în dreptul afacerilor oferă consultanță și asistență în materii esentiale, inclusiv: Contracte comerciale; Titluri de valoare; Întreprinderi individuale, Persoane fizice autorizate; Afaceri Internaționale; Servicii pentru investitori; Fuziuni & Achizitii; Finanţare de tip private equity sau venture capital. (vedeți detalii)

dreptfiscal

Drept fiscal

Biroul nostru de avocatură este organizat pentru a răspunde nevoilor clienților în cel mai eficient mod posibil. Serviciile oferite de cabinetul nostru de avocatură includ consultanță juridică în materie de drept fiscal precum și reprezentare, în fata organelor administrativ fiscale și ăn fața instanțelor judecătorești, în litigii fiscale. (vedeți detalii)

dreptimobiliar

Dreptul proprietatii imobiliare

Cabinetul de avocatură PLĂIAŞU, din Craiova, oferă consiliere juridică cu privire la strategiile de dezvoltare și planificare a investițiilor, cu privire la proiecte și construcții, finanțări și creare de garanții imobiliare, implicațiile fiscale și securizarea investițiilor, fuziuni și divizări de patrimoniu. (vedeți detalii)

dreptcivil

Drept civil

Cabinetul nostru de avocatură oferă servicii de asistenţă, consiliere şi reprezentare juridică a persoanelor fizice despre probleme juridice referitoare la drepturile civile. Legile privind drepturile civile acoperă sortimente diverse de drepturi și libertăți recunoscute și garantate fiecărui cetățean. (vedeți detalii)

dreptulmuncii

Dreptul muncii

Activitatea cabinetului nostru de avocatură constă în consultanţă şi reprezentare juridică acordată atât companiilor cât şi angajaţilor acestora. Oferim consiliere în problemele de dreptul muncii cu care se confruntă companiile rezidente în România cu privire la angajaţii care operează pe teritoriul ţării, dar şi în ipoteza detașării angajaţilor în alte ţări din spaţiul european. (vedeți detalii)

dreptulfamiliei

Dreptul familiei

Societatea noastră de avocatură a ajutat clienții să găsească soluții la probleme juridice dificile de peste 10 ani. Concentrându-ne, inclusiv, pe probleme de dreptul familiei, suntem pregătiţi să abordăm o serie de probleme juridice: divorț, raporturile cu copiii minori, drepturile minorilor, paternitate, partaj. (vedeți detalii)