Testimoniale

Cu siguranță Plăiașu Law Firm este ceea ce căutați dacă vă doriți să lucrați cu o echipă de profesioniști, echipă care respectă întotdeauna termenele și vine cu soluții în toate situațiile! Lucrul cu echipa Plăiașu Law Firm a fost o experiență extordinară! Am beneficiat de cele mai bune servicii, de suport și înțelegere! Profesionalism, încredere și eficiență ar fi cuvintele care descriu experiența noastră de colaborare!

Dr. Adina Marina Călăfăteanu, Președinte Asociația Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă

Ho conosciuto l’avvocato Plaiasu in una transazione, ha dimostrato precisione competenza e professionalita.

Laura Bolzoni, TEXBO di BALDRIGHI PALMIRA e C.S.A.S.

Cabinetul de avocatură Plăiașu a oferit consultanță și asistență societăţii nostre IEMME ROMANIA pe tot parcursului tranzacției constând în vânzarea a peste 800 ha, teren agricol extravilan situat în județul Dolj, către KAMPARO INVESTMENT, firmă înființată de către fondul de investiții RABO FARM, parte a grupului RABOBANK.

Avocat Fabio Trommacco, BTM – STUDIO LEGALE ASSOCIATO

După mai multe încercări de colaborare cu alţi consilieri juridici/avocaţi, dezamăgirea îşi făcuse apariţia, comisioane nespecificate, lucruri ascunse de care aflam ulterior. Recomandarea pe care am primit-o despre Cristina s-a dovedit reală şi corectă. Seriozitate şi promptitudine, asta am descoperit în colaborarea de peste 2 ani cu Av. Cristina Plaiaşu, exact de ce aveam nevoie pentru afacerea pe care o conduc.

Dorel STANCU, Dir. General SC CORTINA WTB SRL

L’avvocato Maria Cristina Plaiasu ha curato i miei interessi assistendomi in occasione del mio divorzio, conclusosi, grazie alla sua professionalità, senza alcun danno a mio carico.

Sergio Magherini, Toscana, Italy

Avocat Cristina Plaiasu a dat dovada de promptitudine, seriozitate si dedicare. Acestea sunt putine dintre motivele care recomanda Cabinetul de avocat Plaiasu clientilor care doresc sa beneficieze de consiliere juridica. Consider ca pentru a progresa trebuie sa lucrezi cu specialisti tocmai de aceea am ales sa colaborez cu avocat Plaiasu.

Mihai Anghelina, Administrator WebSitesDesign